Natuursteen Sliedrecht nodig?

Waar persoonlijke aandacht en passie voor ons van samenkomen!

Zoekt u een grafmonument van natuursteen Sliedrecht? U bent van harte welkom bij Natuursteen Midden-Brabant. Wij zijn dé specialist op het gebied van natuursteen. Woont u in Sliedrecht of daar in de buurt dan bent u in een half uur rijden bij onze mooie, grote showroom in Veen, in het noorden van Brabant. Hier vindt u een uitgebreid overzicht van grafmonumenten in alle soorten en maten. Alle grafmonumenten worden door onszelf in onze eigen showroom gemaakt. Natuursteen Midden-Brabant is een familiebedrijf met een passie voor natuursteen. We kunnen wel stellen dat deze passie in ons DNA zit. Met meer dan 80 jaar ervaring met het bewerken van natuursteen kunnen wij voor u een grafmonument maken dat helemaal aan uw wensen voldoet. Het is een verdrietige taak om een grafmonument van natuursteen Sliedrecht uit te zoeken en u krijgt van ons alle tijd en rust hiervoor. Met een grafmonument eert u uw overleden dierbare en wij begrijpen dat u de juiste keuze wilt maken. Bij grafmonumenten gaat het om de vorm, kleur, steensoort, lettertype, schriftsoort en reliëfs. Met onze ervaring kunnen wij u deskundig adviseren. Wij zetten ons vakmanschap graag in om te komen tot een prachtig eindresultaat.

De mooiste producten van natuursteen Sliedrecht voor in uw interieur

Wij bieden grafmonumenten aan tegen voordelige prijzen. U betaalt bij ons een eerlijke prijs die niet onnodig is opgedreven omdat wij rechtstreeks aan onze klanten leveren. Zonder tussenkomst van een uitvaartondernemer kunnen wij u maar liefst 15% korting geven op alle prijzen uit onze catalogus en van onze toonzaalmodellen. Sommige uitvaartondernemers hebben provisieafspraken met leveranciers van grafmonumenten wat hen commissie oplevert. Dit vinden wij geen eerlijke manier van werken en wij vinden dat een uitvaartondernemer enkel de uitvaart moet verzorgen en niet commercieel actief moet zijn met betrekking tot grafmonumenten. Wij geven niet alleen hoge korting, maar wij brengen ook het opschrift gratis aan op de steen.

Natuursteen Sliedrecht voor buiten

Wij hebben een passie voor natuursteen. Natuursteen is een prachtig, sterk materiaal dat de tand des tijds uitstekend doorstaat. Onder onze handen ontstaat uit een brok natuursteen een prachtig grafmonument. Kijk eens rond op deze website en laat u inspireren door de afbeeldingen van grafmonumenten die wij gemaakt hebben. Alle lettertypes, teksten, foto’s, logo’s en symbolen zijn mogelijk. Wij kunnen dit laseren of graveren. Natuursteen kan goed gecombineerd worden met glas en/of roestvrijstaal of cortenstaal. Als u eraan toe bent om een grafmonument uit te zoeken staat het team van Natuursteen Midden-Brabant graag voor u klaar!

Ervaar

onze eigen natuursteen werkplaats

Bekijk

al onze grafmonumenten en urnen

Bezoek de showroom

of bekijk onze Virtual Tour
Scroll to top