Natuursteen Barendrecht nodig?

Waar persoonlijke aandacht en passie voor ons van samenkomen!

Vindt u natuursteen mooi en wilt u graag een natuurstenen grafmonument plaatsen op het graf van uw dierbare? Natuursteen Midden-Brabant is dé specialist op het gebied van natuursteen. Woont u in Barendrecht of daar in de buurt en zoekt u een natuursteen Barendrecht? Natuursteen Midden-Brabant is gevestigd in Veen, Noord-Brabant en is via de A15 goed te bereiken. Wij zijn een familiebedrijf met een passie voor natuursteen. Met meer dan 80 jaar ervaring op het gebied van natuursteen hebben wij de nodige vakmanschap om voor u een grafmonument natuursteen Barendrecht te maken. Wij doen dit in onze eigen werkplaats. In onze grote showroom vindt u een uitgebreid overzicht van de diverse grafstenen die hier in alle soorten en maten staan gedemonstreerd. U krijgt van ons alle ruimte om in alle rust een natuursteen Barendrecht uit te zoeken. Het uitzoeken van een grafsteen is emotioneel en wij willen u daar graag bij helpen. Er moeten veel keuzes gemaakt worden waarvoor wij u graag deskundig advies geven. Bij grafmonumenten kunt u kiezen welke vorm, kleur, steensoort en lettertype u wilt. Neem de tijd om een mooie blijvende herinnering aan uw dierbare samen te stellen.

Aanbod producten van natuursteen Barendrecht

Onze grafmonumenten bieden wij aan tegen voordelige prijzen. Bij ons betaalt u geen provisie voor de tussenkomst van een uitvaartondernemer of vertegenwoordiger. Wij verkopen rechtstreeks aan onze klanten en daarom kunnen wij u maar liefst 15% korting geven op alle prijzen uit onze catalogus en van onze toonzaalmodellen. Sommige uitvaartondernemers sturen de nabestaanden de richting op van een leverancier van grafstenen bij wie zij de meeste provisie ontvangen. Dit vinden wij een kwalijke zaak waar wij ons verre van houden. U bevindt zich in een kwetsbare positie en wij vinden het niet correct als de prijs onnodig op wordt gedreven. Bij ons betaalt u een eerlijke prijs; onze tarieven zijn concurrerend. Bovendien brengen wij het opschrift gratis aan op de steen.

Interesse in natuursteen Barendrecht

Natuursteen is een prachtig materiaal waar wij graag mee werken. Onder onze handen ontstaat uit een brok natuursteen een prachtig grafmonument dat helemaal aan uw wensen voldoet. Voor een natuursteen Barendrecht dat een mooi eerbetoon is aan uw overleden dierbare bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen alles laseren of graveren in het grafmonument. Alle lettertypes, teksten, foto’s, logo’s en symbolen zijn mogelijk. Ook kunnen wij Arabische tekst aanbrengen. Neem eens een kijkje op deze website en laat u inspireren door de foto’s van verschillende grafmonumenten.

Ervaar

onze eigen natuursteen werkplaats

Bekijk

al onze grafmonumenten en urnen

Bezoek de showroom

of bekijk onze Virtual Tour
Scroll to top