Moderne grafstenen nodig?

Waar persoonlijke aandacht en passie voor ons van samenkomen!

Bent u op zoek naar moderne grafstenen? Bent u op zoek naar een persoonlijke grafsteen voor uw dierbare? Als een dierbare van u overlijdt komt er veel op u af. Wij kunnen het ons goed voorstellen dat u dan het erg moeilijk vindt om de juiste keuze te maken. Bij Natuursteen Midden Brabant gaan wij graag voor u aan de slag. Samen met u gaan wij op zoek naar een passende oplossing voor uw wensen. Wij maken moderne grafstenen van het mooiste natuursteen. Wij nodigen u graag uit om vrijblijvend een kijkje te nemen op onze website. Daarnaast is onze showroom zonder afspraak te bezoeken in Veen. Onze medewerkers staan graag voor u klaar. Onze specialisten nemen voor u de tijd en luisteren naar uw wensen. Vindt u het lastig om de juiste keuze te maken? Wij denken graag met u mee. Wij kunnen alles laseren of graveren in de monumenten. Alle lettertypes, teksten, foto’s, logo en symbolen zijn mogelijk, ook Arabische tekens behoren tot de mogelijkheden.

De mogelijkheden van moderne grafstenen

Natuursteen Midden Brabant beheert een grote showroom in het Brabantse dorpje Veen. U kunt in onze showroom een kijkje nemen bij de verschillende natuurstenen grafstenen. Alle soorten en maten stenen staan hier opgesteld. Natuursteen Midden Brabant biedt voordelige grafmonumenten aan tegen zeer scherpe prijzen. Wij betalen namelijk geen provisies aan begrafenisondernemers, maar verrekenen dit altijd als standaard korting richting de klant. Daarnaast worden alle monumenten in Nederland gemaakt. Wij maken alles zelf in onze eigen werkplaats. Hierdoor betaalt u ook geen extra kosten voor het vervoer van diverse materialen vanuit een andere plaats in Nederland. Heeft u een keuze kunnen maken bij Natuursteen Midden Brabant? Op alle grafmonumenten krijgt u bij ons 20 jaar garantie. U kunt vrijblijvend een kijkje nemen op onze website en langskomen in onze showroom in Veen. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Bezoek onze moderne showroom!

Wilt u onze moderne grafstenen bekijken? Of wilt u advies over moderne grafstenen? Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Bent u benieuwd naar de passende mogelijkheden voor uw wensen? U kunt vrijblijvend contact opnemen met één van onze medewerkers. Natuursteen Midden Brabant is een echt familiebedrijf met al meer dan 80 jaar ervaring op het gebied van natuursteen. De passie voor natuursteen zit in ons DNA. Naast het aanbod van diverse grafstenen en grafmonumenten kunt u bij ons ook terecht voor natuurstenen aanrechtbladen, vazen en accessoires. De mogelijkheden met natuursteen zijn zeer divers en uiteenlopend. Wij helpen u graag bij het maken van uw keuze.

Ervaar

onze eigen natuursteen werkplaats

Bekijk

al onze grafmonumenten en urnen

Bezoek de showroom

of bekijk onze Virtual Tour
Scroll to top