Moderne grafstenen nodig?

Waar persoonlijke aandacht en passie voor ons van samenkomen!

Bent u op zoek naar moderne grafstenen? Bent u op zoek naar een moderne grafsteen voor een dierbare die is overleden? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u welkom aan de Kortakker in Veen. Bij Natuursteen Midden Brabant bent u aan het juiste adres voor het vinden van moderne grafstenen voor een betaalbare prijs. Natuursteen Midden Brabant beschikt over een grote showroom, waar alle soorten en maten stenen staan gedemonstreerd. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van natuursteen bent u bij ons aan het juiste adres voor het op maat maken van een moderne grafsteen. Wij kunnen het ons goed voorstellen dat er veel op u af komt als er een dierbare van u overlijdt. Onze medewerkers denken graag met u mee en zorgen ervoor dat uw wensen kunnen worden gerealiseerd in één van onze moderne grafstenen. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Natuursteen Midden Brabant staat graag voor u klaar.

De mogelijkheden van moderne grafstenen

Wij zijn een familiebedrijf met al meer dan 80 jaar ervaring op het gebied van natuursteen. De passie voor natuursteen zit al jarenlang in ons DNA. Door de jaren heen hebben wij ons aanbod in natuurstenen steeds verder uit kunnen breiden, waardoor onze klanten een ruime keuze hebben uit diverse stenen. Omdat wij beschikken over een eigen werkplaats kunnen wij aan vrijwel al uw wensen voldoen. Wij kunnen alle soorten letters en afbeeldingen laseren of graveren in de monumenten. Alle lettertypes, teksten, foto’s, logo’s en symbolen zijn mogelijk, zo horen bijvoorbeeld ook Arabische tekens tot ons aanbod. Op al onze grafstenen ontvangt u 20 jaar garantie. Wij bieden u voordelige grafstenen aan. Dit kunnen wij realiseren omdat wij geen provisies betalen aan begrafenisondernemers, maar wij verrekenen de provisies altijd als standaard korting richting de klant. Alle monumenten worden in Nederland gemaakt.

Bezoek onze moderne showroom!

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het samenstellen van moderne grafstenen? Bent u benieuwd naar ons aanbod? Wij nodigen u uit om vrijblijvend een kijkje te komen nemen in onze ruim opgezette showroom in het Brabantse Veen. Als u langs komt in onze showroom krijgt u een goed beeld van onze prachtige grafstenen die aansluiten bij uw wensen. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen zodat wij een afspraak met u in kunnen plannen. Het is ook mogelijk om spontaan bij ons binnen te lopen. Wij nemen graag de tijd voor u en bespreken graag met u uw persoonlijke wensen.

Ervaar

onze eigen natuursteen werkplaats

Bekijk

al onze grafmonumenten en urnen

Bezoek de showroom

of bekijk onze Virtual Tour
Scroll to top