Moderne grafsteen nodig?

Waar persoonlijke aandacht en passie voor ons van samenkomen!

Bent u op zoek naar een bedrijf voor een ​moderne grafsteen? Dan bent u bij Natuursteenbedrijf Midden-Brabant aan het juiste adres. Natuursteenbedrijf Midden-Brabant vervaardigd natuursteen tot grafstenen. Wij hebben ruim 80 jaar ervaring op het gebied van natuursteen en kunnen u dus voorzien van deskundig advies. Wij hebben grafstenen in alle soorten en maten. Of u nu een klassiek monument wilt of een moderne grafsteen: u vindt het in onze showroom.

De mogelijkheden van een moderne grafsteen

Bij Natuursteenbedrijf Midden-Brabant heeft u ruime keuze uit verschillende grafmonumenten. U kunt kiezen uit verschillende materialen, kleuren en stijlen. Wij maken de grafmonumenten in onze eigen werkplaats. ​Dus als u een moderne grafsteen wilt, is dat mogelijk bij ons. Naast het vervaardigen van het natuursteen, kunnen wij laseren en graveren in de monumenten. Hierdoor is het mogelijk om een tekst, foto, logo of symbool te graveren op de grafsteen. U heeft hierbij de keuze uit verschillende lettertypen. Wilt u bijvoorbeeld een bijbeltekst of een foto op het monument laten plaatsen? Bij ons is het allemaal mogelijk. Ook wanneer u Arabische tekens op de grafsteen wilt laten graveren, realiseren wij dat voor u.
​Op onze website vindt u een overzicht met voorbeelden van grafmonumenten. Wilt u de mogelijkheden liever in het echt bekijken? Breng dan een bezoek aan onze showroom. Naast onze werkplaats bevindt zich de showroom. Hier staan verschillende grafmonumenten gepresenteerd. U zult zien dat mogelijkheden groot zijn, wij vervaardigen zowel een klassieke als ​moderne grafsteen. Mocht u vragen hebben over de grafstenen of over de mogelijkheden, onze medewerkers staan voor u klaar om u van advies te voorzien.

Geen provisie, maar korting voor uw moderne grafsteen

Sommige natuursteenbedrijven werken samen met begrafenisondernemers. Wij doen dat niet en leveren direct aan onze klanten. Omdat wij niet samenwerken met begrafenisondernemers hoeven wij ook geen provisie te betalen. Dit rekenen we door naar de klant, door maar liefst 15% korting te geven op alle prijzen uit onze catalogus en van onze toonzaalmodellen. Wij vinden dat ons klant recht heeft op deze korting en niet dat dit als provisie in de zak van de uitvaartondernemer hoort te belanden.

Bezoek onze moderne showroom!

Wanneer u niet in de gelegenheid bent om tijdens de openingstijden een bezoek te brengen aan onze showroom, kunt u een afspraak maken voor een ander tijdstip. Wij zijn op maandag-, dinsdag- en woensdagavond en op zaterdagmiddag geopend op afspraak. U kunt een afspraak maken door contact met ons op te nemen via het contactformulier op onze website. Daarnaast kunt u telefonisch of per e-mail contact met opnemen.Ook wanneer u vragen heeft of als er onduidelijkheden zijn, kunt u contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder.

Ervaar

onze eigen natuursteen werkplaats

Bekijk

al onze grafmonumenten en urnen

Bezoek de showroom

of bekijk onze Virtual Tour
Scroll to top