Kindergrafstenen | Kinder grafstenen

Kindergrafstenen / kinder grafstenen

Bent u op zoek naar kindergrafstenen? Wilt u graag een persoonlijke steen die u zelf ontworpen heeft? Wij kunnen niet volledig bevatten wat er in u omgaat na het verlies van uw kindje. Wel kunnen wij u helpen bij het vormgeven en realiseren van persoonlijke kindergrafstenen van een mooie en bijzondere natuursteen. Zo kunnen kinder grafstenen een vorm en plaats geven aan uw gemis. Wij hebben een inspiratietuin waar verschillende voorbeelden staan zodat u inspiratie op kunt doen. Wij luisteren aandachtig naar u en overeenkomstig uw wensen helpen wij u bij het maken van een persoonlijk ontwerp. Onze showroom biedt alle rust en ruimte om op uw gemak rond te lopen en als u vragen heeft kunt u ons altijd aanspreken. Heeft u specifieke kinder grafstenen op het oog en wilt u graag een prijsindicatie ontvangen? Zodra wij een schets gemaakt hebben van een passende ontwerp met de door u gewenste uitstraling, krijgt u van ons een prijsopgave. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Kindergrafstenen bij Natuursteen Midden Brabant

Wij helpen u graag bij het ontwerpen van een gepaste kindergrafsteen. Door onze jarenlange ervaring weten wij waarover wij praten. Wij willen u met alle mogelijke materialen kennis laten maken zodat u een goede keus kunt maken. Wij geven u een betrouwbaar advies over de geschikte materialen en materiaalcombinaties die bij uw wensen passen. Wij kunnen bijvoorbeeld bekende figuren op kindergrafstenen graveren. Dit kunnen bekende figuren uit tekenfilms, boeken of tekeningen zijn. Er kunnen ook dieren of zelfgemaakte tekeningen in verwerkt worden. Daarnaast is een eigen handschrift, persoonlijke foto’s, kleurrijke figuren, een hand- of voetafdruk of een eigentijdse accessoire mogelijk. De mogelijkheden om kindergrafstenen aan te kleden zijn eindeloos. Wij helpen u graag bij het maken van goede keuzes.

Verschillende soorten kinder grafstenen

Wilt u een foto plaatsen op kinder grafstenen of zoekt u kinder grafstenen met een bijzondere tekst? Het is bij ons allemaal mogelijk om zo vorm en inhoud te geven aan een waardig monument. Heeft u een bepaald ontwerp in gedachten en wilt u graag weten hoe dat er op een kindergrafsteen uitziet? Wij laten u verschillende voorbeelden zien. Wij bieden u een persoonlijke fotomap aan waar u voorbeelden in kunt zetten.  Aan de hand daarvan maken wij een eerste ontwerp welke wij online delen met een bewerkte steen. Zo krijgt u een beeld hoe het ontwerp er op de steen werkelijk uit gaat zien. Dit ontwerp kan eindeloos aangepast worden totdat het volledig naar wens is. Dit ontwerp is geheel vrijblijvend. Lukt het niet om tot een definitief ontwerp komen dan zit u bij ons nergens aan vast. U bent bij ons aan het juiste adres als u in alle rust en ruimte een grafsteen van natuursteen uit wilt zoeken.

Voorbeelden van kinder grafmonumenten

Scroll to top