Kindergrafstenen

Kindergrafstenen op maat

Op zoek naar een specialist op het gebied van kindergrafstenen? Als er een dierbare van u overlijdt komt er veel op u af. Wij kunnen het ons erg goed voorstellen dat u het dan lastig vindt om de juiste keuze te maken voor de personalisatie van een kindergrafsteen. Bij Natuursteen Midden Brabant bieden wij u graag onze hulp aan. Wij zijn een echt familiebedrijf dat al meer dan 80 jaar ervaring heeft op het gebied van natuursteen. Al onze kindergrafstenen worden gemaakt van krachtig en tijdloos natuursteen in verschillende vormen en maten. Hierdoor gaan de kindergrafstenen jarenlang mee en is er weinig onderhoud nodig. Vindt u het lastig om de juiste keuze te maken? U kunt vrijblijvend een kijkje nemen op onze website. Hier krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden die wij u aanbieden. Daarnaast heten wij u van harte welkom in onze ruim opgezette showroom in Veen. U kunt een afspraak bij inplannen of zonder afspraak bij ons binnenlopen. Wij nemen graag de tijd voor u.

Kindergrafstenen bij Natuursteen Midden Brabant

In onze showroom ziet u alle mogelijkheden voor kindergrafstenen. Natuursteen Midden Brabant beschikt over een grote showroom in de gemeente Altena in het noorden van Brabant. U vindt ons in het mooie dorpje Veen. In onze uitgebreide showroom staan alle soorten en maten kindergrafstenen voor u opgesteld. Op deze manier krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden die wij u aan kunnen bieden. Natuursteen Midden Brabant biedt u voordelige grafmonumenten aan. Wij betalen namelijk geen provisies aan begrafenisondernemers, maar verrekenen dit altijd als standaard korting richting de klant. U zult dit merken bij de graveringen van de teksten. Wij kunnen alles laseren of graveren in de door u uitgekozen grafsteen. Alle lettertypes, teksten, foto’s, logo en symbolen zijn mogelijk, dus bijvoorbeeld ook Arabische tekens. Mede omdat wij over een eigen werkplaats beschikken kunnen wij u voordelig geprijsde grafstenen aanbieden. Alle grafmonumenten en grafstenen worden in Nederland gemaakt. 

Verschillende soorten kindergrafstenen

De passie voor natuursteen zit in ons DNA. Wij zijn een familiebedrijf met al meer dan 80 jaar ervaring op het gebied van natuursteen. Mede hierdoor kunnen wij u nog beter van dienst zijn en weten wij als geen ander wat wij voor u kunnen betekenen. Wij spreken graag uw wensen door en gaan op zoek naar passende mogelijkheden voor uw ideeën. Heeft u een keuze kunnen maken? Op alle grafmonumenten krijgt u bij ons 20 jaar garantie. Natuursteen is een krachtig en sterk materiaal dat jarenlang mee gaat. 

Voorbeelden van kinder grafmonumenten

Scroll to top