Islamitische grafsteen

Waar persoonlijke aandacht en passie voor ons van samenkomen!

Bent u op zoek naar een natuursteenbedrijf waar u een islamitische grafsteen kunt samenstellen? Bent u op zoek naar een expert die met u mee denkt? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom in het Brabantse dorp Veen. Bij Natuursteen Midden Brabant bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar islamitische grafstenen. Door de jaren heen hebben wij ons aanbod in laseren en graveren steeds verder uit kunnen breiden waardoor wij vandaag de dag ook islamitische tekens kunnen graveren in onze aangeboden grafstenen. Wij kunnen het ons goed voorstellen dat er veel op u af komt als er een dierbare van u overlijdt. In deze verdrietige en turbulente periode wordt er veel van u gevraagd en kan het prettig zijn als een specialist in natuurstenen grafstenen met u mee denkt over het samenstellen van een islamitische grafsteen. Natuursteen Midden Brabant beschikt over een grote showroom in Veen. Alle soorten en maten stenen staan bij ons gedemonstreerd waardoor u een goed beeld krijgt van de mogelijkheden voor het ontwerpen van islamitische grafstenen. 

Een Islamitische grafsteen uitzoeken

Wij zijn een familiebedrijf met al meer dan 80 jaar ervaring op het gebied van natuursteen. De passie voor natuursteen zit al jarenlang in ons DNA. Natuursteen Midden Brabant beschikt over een eigen werkplaats waardoor wij aan vrijwel al uw wensen kunnen voldoen. Wij kunnen bijvoorbeeld alle soorten letters en afbeeldingen laseren of graveren in de grafstenen en grafmonumenten. Alle lettertypes, teksten, foto’s, logo’s en symbolen zijn mogelijk, zo horen bijvoorbeeld ook Arabische tekens tot ons aanbod. Op al onze grafstenen ontvangt u 20 jaar garantie. Alle monumenten worden in Nederland gemaakt. Wij werken met een eigen team van specialisten zodat wij de lijnen kort kunnen houden met ons personeel en onze klanten. Natuursteen Midden Brabant biedt u voordelige grafmonumenten aan. Wij betalen namelijk geen provisies aan begrafenisondernemers, maar verrekenen dit altijd als standaard korting richting de klant. Hierdoor betaalt u bij ons een schappelijke prijs voor het ontwerpen en realiseren van islamitische grafstenen.

Een persoonlijke Islamitische grafsteen

Wilt u meer weten over onze het op maat maken van islamitische grafstenen? Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Bent u op zoek naar professioneel advies om een islamitische grafsteen samen te stellen? Onze medewerkers staan graag voor u klaar. Wij nemen graag de tijd voor u en gaan samen met u op zoek naar een passende grafsteen voor uw dierbare.

Ervaar

onze eigen natuursteen werkplaats

Bekijk

al onze grafmonumenten en urnen

Bezoek de showroom

of bekijk onze Virtual Tour
Scroll to top