Islamitische grafsteen

Waar persoonlijke aandacht en passie voor ons van samenkomen!

Wanneer u op zoekt bent naar een Islamitische grafsteen, dan bent u aan het juiste adres bij Natuursteen Midden-Brabant. Wij hebben ervaring met Islamitische grafstenen en het bijbehorende schrift en kunnen u vele vormen bieden. Bij Natuursteenbedrijf Midden-Brabant helpen we u graag met advies over het vertalen van uw mooie herinneringen naar een tastbare Islamitische grafsteen van natuursteen. Onze passie voor natuursteen komt tot uiting in een veelzijdig assortiment grafmonumenten dat wij u bieden. Naast grafstenen, bieden wij nog allerlei producten van natuursteen, die u kunt bekijken op deze website of in onze showroom aan de Kortakker in Veen. Hier vindt allerlei mogelijkheden op het gebied van Islamitische grafstenen. Natuursteen Midden Brabant is een echt familiebedrijf met ruim tachtig jaar ervaring op het gebied van natuursteen. De passie voor natuursteen zit haast verweven in het DNA van de familie Skledar. Ons familiebedrijf onderscheidt zich met haar persoonlijke aanpak en jarenlange ervaring.

Een Islamitische grafsteen uitzoeken

Wij bieden u een Islamitische grafsteen tegen een zeer scherpe prijs. Wij betalen geen provisies aan begrafenisondernemers, maar verrekenen dit altijd als standaard korting naar u. Natuursteenbedrijf Midden-Brabant wil niet mee doen aan het onnodig opdrijven van prijzen voor haar producten, wat eerder regel dan uitzondering lijkt in de uitvaartbranche. Doordat wij zonder tussenkomst van een begrafenisondernemer of vertegenwoordiger rechtstreeks aan u leveren, kunnen wij een korting geven van maar liefst 15% op alle prijzen van onze toonzaal modellen en uit onze catalogus. Dat is waar Natuursteen Midden-Brabant voor staat: eerlijk advies en een goedkope Islamitische grafsteen, waarop u 20 jaar garantie krijgt.

Een persoonlijke Islamitische grafsteen

Bij grafmonumenten gaat het om de steensoort, de vorm en kleur. Natuursteen is stijlvol en tijdloos, waardoor het nauwelijks gevoelig is voor trends; het wordt ook al duizenden jaren gebruikt voor het verfraaien van objecten. Wij geven onze klanten ruimschoots aandacht, om zo de juiste schriftsoort, het lettertype en de opgebrachte reliëfs te bepalen en zo samen tot een prachtig en vooral persoonlijk monument te komen. We hebben de beschikking over Arabische tekens en bijna alle lettertypes en kunnen alles laseren of graveren in de monumenten. Alle teksten, illustraties, logo’s en symbolen zijn mogelijk, dus ook Arabische tekens voor op uw grafsteen die wij volledig op maat kunnen maken dankzij onze expertise en de inzet van de nieuwste technieken. Als u benieuwd bent wat wij voor u kunnen doen, neem dan vrijblijvend contact met ons op om een afspraak te maken voor een bezoek aan onze showroom aan de Kortakker 6 in Veen.

Ervaar

onze eigen natuursteen werkplaats

Bekijk

al onze grafmonumenten en urnen

Bezoek de showroom

of bekijk onze Virtual Tour
Scroll to top