Islamitische grafsteen

Waar persoonlijke aandacht en passie voor ons van samenkomen!

Bent u op zoek naar een bedrijf voor het vervaardigen van een islamitische grafsteen? Natuursteenbedrijf Midden-Brabant helpt u graag verder. Wij vervaardigen namelijk grafstenen van natuursteen. Dit doen wij al ruim 80 jaar en de passie voor natuursteen zit in ons DNA. Wij zijn het adres voor een Islamitische grafsteen op maat.

Islamitische grafsteen: alles is mogelijk!

​Natuursteenbedrijf Midden-Brabant is onder andere gespecialiseerd in islamitische grafstenen. Wij vervaardigen het natuursteen in onze eigen werkplaats. Hierdoor kunnen wij aan al uw specifieke wensen voldoen. Islamitische grafstenen zijn typerend door hun vorm, dit kunnen wij ook voor u realiseren. Daarnaast kunnen wij laseren en graveren in de Islamitische grafsteen. U heeft hierbij de keus uit verschillende lettertypen, teksten, foto’s en logo’s. Voor een ​islamitische grafsteen​ kunt u ook kiezen voor Arabische symbolen en teksten. Wij bespreken graag met u uw wensen en bekijken wat de mogelijkheden zijn. Wij zullen er alles doen om uw Islamitische grafsteen aan uw wensen te laten voldoen.

Showroom met islamitische grafsteen

​Wilt u zich eerst oriënteren voordat u voor een bepaald grafmonument kiest? Op onze website kunt u de mogelijkheden bekijken en een virtual tour door onze showroom doen. U kunt ook een bezoek brengen aan onze showroom in Veen. In onze showroom zijn een groot aantal grafmonumenten gepresenteerd. Dit zijn grafmonumenten in verschillende stijlen, soorten en maten. U krijgt dus een goede indruk van wat de mogelijkheden zijn. Tevens staan onze medewerkers voor u klaar om u van advies te voorzien. Onze showroom is geopend van maandag tot en met vrijdag en op zaterdagochtend. Bent u overdag niet in de gelegenheid om een bezoek te brengen aan onze showroom? Dat is geen probleem. Onze showroom is op maandag-, dinsdag- en woensdagavond en zaterdagmiddag geopend op afspraak. Voor het maken van een afspraak kunt u contact met ons opnemen.

Diverse natuurstenen producten

​Naast grafmonumenten vervaardigen wij ook andere natuursteen producten. U kunt bij ons bijvoorbeeld terecht voor een aanrechtblad, wasbak of tegels van natuursteen. U heeft de keus uit verschillende soorten en kleuren natuursteen. Op onze website vindt u een overzicht van de verschillende soorten natuursteen die wij in ons assortiment hebben. Wij bespreken graag met u uw wensen. Wij maken voor u uw aanrechtblad, wasbak of tegels op maat. U kunt tevens bij ons terecht voor onderhoudsmiddelen voor uw natuursteen producten.

Contact opnemen?

​​Heeft u vragen over de mogelijkheden van Natuursteenbedrijf Midden-Brabant? Neem dan contact met ons op. U kunt contact met ons opnemen via het contactformulier op onze website. Daarnaast kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen. Ook voor het maken van een afspraak kunt u contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder.

Ervaar

onze eigen natuursteen werkplaats

Bekijk

al onze grafmonumenten en urnen

Bezoek de showroom

of bekijk onze Virtual Tour
Scroll to top