Islamitische grafsteen

Waar persoonlijke aandacht en passie voor ons van samenkomen!

Is er een dierbare overleden en zoekt u een Islamitische grafsteen? Natuursteenbedrijf Midden-Brabant is een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in het maken van grafmonumenten. De laatste jaren bieden wij ook de mogelijkheid om Arabische tekens op een grafsteen te plaatsen zodat wij ook voor mensen met een Islamitische geloofsovertuiging een mooi grafmonument kunnen maken. Alle grafmonumenten maken wij in onze eigen werkplaats. Er is steeds meer vraag naar Islamitische grafstenen en Natuursteen Midden-Brabant wil iedereen helpen die zijn dierbaren wil eren met een mooie grafsteen. De passie voor natuursteen zit in ons DNA en met meer dan 80 jaar ervaring op het gebied van natuursteen kunnen wij elke grafsteen maken zoals u dat wenst. Ook voor een Islamitische grafsteen kunt u bij ons aankloppen. Wij begrijpen dat het uitzoek van een grafsteen emotioneel is en daarom krijgt u van ons alle tijd om in alle rust een grafsteen samen te stellen. Er zijn vele keuzes die gemaakt moeten worden. Welke vorm, kleur, lettertype, schriftsoort of reliëf wilt u op de grafsteen? Met onze jarenlange ervaring helpen wij u om de juiste keuze te maken.

Een Islamitische grafsteen uitzoeken

De prijzen van onze Islamitische grafstenen zijn eerlijk en reëel. Dat wil zeggen dat de prijzen niet onnodig opgedreven worden door provisie. Sommige begrafenisondernemers strijken aardig veel provisie op door nabestaanden naar een bepaalde leverancier van grafstenen te sturen. Wij blijven daar verre van en klanten kunnen bij ons rechtstreeks Islamitische grafstenen kopen zonder dat er provisie voor uitvaartondernemers bij komt kijken. Natuursteen Midden-Brabant kan u daarom 15% korting geven die anders in de zak van de begrafenisondernemer verdwijnt. Wij zijn trots op onze eerlijke manier van werken en bieden grafmonumenten aan tegen eerlijke tarieven. U krijgt van ons alle tijd om rustig na te denken over de aanschaf van een Islamitische grafsteen. Neem een kijkje op deze website om inspiratie op te doen voor Islamitische grafstenen.

Een persoonlijke Islamitische grafsteen

Met ons vakmanschap maken wij van een brok natuursteen een prachtige grafsteen. Wij kunnen laseren of graveren en alle lettertypes, teksten, foto’s, logo’s en symbolen zijn mogelijk. Uiteindelijk komen wij altijd tot een fraai eindresultaat. U krijgt een prachtig, blijvend symbool dat tastbaar is en een eerbetoon is aan uw dierbare. Het zal u ook troost bieden als u het graf bezoekt. Op alle grafstenen krijgt u bij ons 20 jaar garantie. Wij maken alle grafstenen zelf in onze eigen werkplaats. Herman, Richard en Fanny Skledar staan graag voor u klaar om u te begeleiden bij het samenstellen van een Islamitisch grafmonument.

Ervaar

onze eigen natuursteen werkplaats

Bekijk

al onze grafmonumenten en urnen

Bezoek de showroom

of bekijk onze Virtual Tour
Scroll to top