Islamitische grafsteen

Waar persoonlijke aandacht en passie voor ons van samenkomen!

Wilt u meer weten over het op maat maken van een Islamitisch grafsteen? Bent u op zoek naar een natuursteen bedrijf dat met u meedenkt over het samenstellen van een Islamitisch grafsteen? Zoekt u dan niet verder. We heten u van harte welkom bij Natuursteen Midden Brabant. Natuursteen Midden Brabant biedt u graag zijn jarenlange ervaring aan in het samenvoegen en realiseren van uw wensen. Door de jaren heen hebben wij een team van specialisten om ons heen verzameld, dat graag uw wensen vertaalt naar een passend ontwerp. Als een dierbare van u overlijdt, komt er veel op u af. In deze emotionele tijd kan het lastig zijn om de juiste keuze te maken voor het samenstellen van een Islamitisch grafsteen. Het team van Natuursteen Midden Brabant denkt graag met u mee en neemt de tijd voor u. Wij nodigen u dan ook graag uit om een kijkje te komen nemen in onze ruim opgezette showroom. In onze showroom vindt u meer dan 150 grafstenen en grafmonumenten. Hierdoor krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden die wij u aanbieden voor het ontwerpen van een Islamitisch grafsteen.

Een Islamitische grafsteen uitzoeken

Natuursteen Midden Brabant is een echt familiebedrijf. Wij beschikken over meer dan 80 jaar ervaring in het vervaardigen van natuursteen. Generatie op generatie is de kennis en vakmanschap overgegaan, waardoor wij vandaag de dag onze kennis inzetten voor het op maat maken van onder andere Islamitische grafstenen. Doordat wij beschikken over een eigen werkplaats kunnen wij aan vrijwel al uw wensen voldoen en kunnen wij foto’s, symbolen, teksten en afbeeldingen graveren in grafstenen. Zo ook Islamitische teksten. Doordat wij de grafstenen in eigen beheer ontwerpen en maken, kunnen wij u de kwaliteit garanderen die wij u beloven. Daarnaast bieden wij onze grafstenen aan tegen betaalbare prijzen. Dit komt omdat wij geen provisies aan begrafenisondernemers betalen. Wij verrekenen dit altijd als standaard korting richting de klant. Hierdoor betaalt u bij ons een schappelijke prijs voor het ontwerpen en realiseren van een grafsteen of grafmonument.

Een persoonlijke Islamitische grafsteen

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het samenstellen en ontwerpen van een grafsteen? U kunt vrijblijvend langskomen in onze showroom aan de Kortakker in Veen. Bent u benieuwd naar ons aanbod of wilt u meer weten over de mogelijkheden die wij u aanbieden om uw wensen te vertalen naar een passende Islamitisch grafsteen? U kunt direct contact met ons opnemen. Wij plannen graag een afspraak met u in om u meer te vertellen over het vakmanschap dat wij u aanbieden.

Ervaar

onze eigen natuursteen werkplaats

Bekijk

al onze grafmonumenten en urnen

Bezoek de showroom

of bekijk onze Virtual Tour
Scroll to top