Islamitische grafsteen

Waar persoonlijke aandacht en passie voor ons van samenkomen!

Zoekt u een natuursteenbedrijf dat een islamitische grafsteen kan samenstellen? Natuursteenbedrijf Midden-Brabant maakt van natuursteen de mooiste grafmonumenten op maat. Wij begrijpen dat u een passend monument wilt plaatsen op het graf van uw overleden dierbare. Omdat wij beschikken over een eigen werkplaats kunnen wij al uw wensen vormgeven. Wij denken graag met u mee over een islamitische grafsteen. U bent van harte welkom in onze grote showroom in Veen, in Brabant. De vele soorten en maten stenen die hier staan opgesteld zullen u zeker inspireren. Er valt veel te kiezen bij het samenstellen van een grafsteen. Het gaat om de vorm, de kleur en de steensoort. U krijgt van ons alle ruimte en tijd om rustig rond te wandelen. Als u daar prijs op stelt adviseren en begeleiden wij u graag. Wij kunnen alles laseren of graveren in het grafmonument. Alle lettertypes (ook Arabische tekens!), teksten, foto’s en symbolen zijn mogelijk. Het is ons doel om voor u een prachtige islamitische grafsteen te maken. Een grafsteen waarmee u de nagedachtenis aan uw dierbare eert. Een monument dat troost biedt als u het graf bezoekt.

Een Islamitische grafsteen uitzoeken

Bij Natuursteenbedrijf Midden-Brabant zit de passie voor natuursteen in ons DNA. Wij zijn een familiebedrijf met meer dan 80 jaar ervaring met het bewerken van natuursteen. Natuursteen is een onvergankelijk en tijdloos materiaal dat generaties lang mooi blijft. Het geeft voldoening om van een brok natuursteen een mooi grafmonument te maken. Wij maken alles zelf in onze eigen werkplaats. Er is veel mogelijk om uw liefde voor uw overleden dierbare tot uiting te laten komen. U kunt bijvoorbeeld een mooie accessoire op het graf plaatsen. Denk hierbij aan een hart van marmer of een marmeren vaas voor de bloemen.

Een persoonlijke Islamitische grafsteen

Wij kunnen u een Islamitische grafsteen aanbieden tegen een voordelige prijs. Natuursteen Midden-Brabant werkt zonder tussenkomst van een begrafenisondernemer of vertegenwoordiger. De provisie die wij hierdoor uitsparen verrekenen wij als standaard korting richting de klant. Wij vinden dit een eerlijke manier van werken. Wilt u meer weten over de mogelijkheden om een islamitische grafsteen samen te stellen? Neem contact met ons op om een afspraak te maken. Bij Natuursteen Midden-Brabant is veel mogelijk omdat wij geheel zelfstandig werken. Met onze ervaring en kennis kunnen wij bijna altijd aan de wensen van onze klanten voldoen. U krijgt van ons alle tijd om een waardige islamitische grafsteen samen te stellen. Wij geven 20 jaar garantie op de grafsteen.

Ervaar

onze eigen natuursteen werkplaats

Bekijk

al onze grafmonumenten en urnen

Bezoek de showroom

of bekijk onze Virtual Tour
Scroll to top