Islamitische gedenkstenen

Waar persoonlijke aandacht en passie voor ons van samenkomen!

Is er een dierbare overleden en wilt u deze eren met een islamitische gedenksteen? Natuursteenbedrijf Midden-Brabant uit Veen maakt alle soorten gedenkstenen. Ook voor islamitische gedenkstenen kunt u bij ons terecht!

Islamitische gedenkstenen: inclusief graveren!

Wij maken islamitische gedenkstenen op maat in onze eigen werkplaats. In deze verdrietige tijd komt er veel op u af. Als u eraan toe bent om een gedenksteen te laten plaatsen dan staat het team van Natuursteenbedrijf Midden-Brabant voor u klaar. Wij zijn een familiebedrijf met een passie voor natuursteen. Al meer dan 80 jaar hebben wij ervaring met het bewerken van natuursteen. Wij helpen u graag bij het samenstellen van een gedenksteen. Tot in detail denken wij met u mee en geven advies. Grafstenen zijn er in vele soorten, vormen en kleuren. In onze werkplaats gebruiken wij de modernste technieken om voor u een mooie, persoonlijke grafsteen te maken. Elke grafsteen die wij maken is uniek. De passie voor natuursteen zit in ons DNA en dat ziet u terug in de islamitische gedenkstenen. Wij kunnen alles laseren of graveren in de monumenten. Alle lettertypes, teksten, foto’s en symbolen zijn mogelijk. Arabische tekens zijn geen enkel probleem.

Showroom met Islamitische gedenkstenen

Natuursteenbedrijf Midden-Brabant heeft een groot aanbod van islamitische gedenkstenen. Wij beschikken over een grote showroom waar onder andere islamitische gedenkstenen staan opgesteld. Wilt u alvast een indruk krijgen van de grafstenen die wij aanbieden? Loop een virtueel rondje door onze showroom met de Virtual Tour. Het zal u helpen om makkelijker een keuze te maken. Natuurlijk bent u ook welkom om onze grote showroom aan de Kortakker te bezoeken. U krijgt van ons alle tijd om in alle rust rond te kijken. Ons team staat voor u klaar om uitleg te geven en te adviseren.

Contact opnemen?

Natuursteenbedrijf Midden-Brabant werkt niet samen met begrafenisondernemers en betalen geen provisie. Hier profiteren onze klanten van. Wij verrekenen de uitgespaarde provisie als standaard korting richting de klant. Wij bieden voordelige grafmonumenten tegen betaalbare prijzen. Wij werken alleen met natuursteen van de hoogste kwaliteit zoals marmer en graniet. Wij geven dan ook 20 jaar garantie op alle gedenkstenen. Een persoonlijke gedenksteen van natuursteen is een mooi en tijdloos eerbetoon aan uw overleden dierbare. Bij een bezoek aan het graf zal het de nabestaanden troost bieden. Kom voor een gedenksteen die aan al uw wensen voldoet naar Natuursteenbedrijf Midden-Brabant! U kunt rekenen op een persoonlijke en tactvolle begeleiding. Wij ontzorgen u volledig!

Ervaar

onze eigen natuursteen werkplaats

Bekijk

al onze grafmonumenten en urnen

Bezoek de showroom

of bekijk onze Virtual Tour
Scroll to top