Grafstenen Utrecht

Waar persoonlijke aandacht en passie voor ons van samenkomen!

Als er een dierbare overlijdt moeten er veel zaken geregeld worden. Daar hoort ook het plaatsen van een grafsteen bij. Woont u in Utrecht of daar in de buurt, dan staat u zo bij Natuursteen Midden-Brabant in Veen, in het noorden van Brabant. Wij zijn een familiebedrijf met jarenlange ervaring met het maken van de mooiste grafmonumenten. Voor grafstenen Utrecht kunt u uitstekend bij ons terecht. In onze showroom vindt u een uitgebreid overzicht van de diverse grafstenen Utrecht die wij in onze eigen werkplaats maken; alle soorten en maten staan hier gedemonstreerd. Kijk eerst eens rond op deze website, u vindt daar veel foto’s van grafstenen en er is zelfs een virtuele tour door onze showroom. Bij grafstenen Utrecht kunt u kiezen uit verschillende vormen, kleuren, steensoorten, lettertypes, schriftsoorten en reliëfs. Wij begrijpen dat het emotioneel en moeilijk is om een keuze te maken. Het beste is niet goed genoeg voor uw overleden dierbare. Natuursteen Midden-Brabant heeft jarenlange ervaring en met onze vakmanschap kunnen wij een grafsteen maken die aan al uw wensen voldoet. Wij begeleiden en adviseren u graag bij het samenstellen van een mooie, blijvende herinnering aan uw dierbare.

De grafstenen Utrecht van Natuursteen Midden Brabant

Wij leveren onze grafstenen rechtstreeks aan de klanten zonder tussenkomst van een begrafenisondernemer of vertegenwoordiger. Dat betekent dat wij u voordelige grafstenen kunnen aanbieden. Als een uitvaartondernemer u in de richting van een bepaalde leverancier van grafmonumenten stuurt dan is dat omdat hij hier commissie voor krijgt. Dit kan wel 15 tot 25% bedragen. Wij willen niet meewerken aan het onnodig opdrijven van de prijzen voor grafmonumenten en berekenen een eerlijke en concurrerende prijs. Omdat wij direct aan de klant leveren kunnen wij u maar liefst 15% korting geven. Daarnaast berekenen wij niets voor het aanbrengen van het opschrift op de steen. Bij deze manier van werken voelen wij ons fijn omdat wij geen misbruik maken van de situatie.

Een keuze maken uit de grafstenen Utrecht

Wij werken al meer dan 80 jaar met natuursteen en hebben daar een passie voor. Het geeft altijd weer voldoening als een brok natuursteen onder onze handen verandert in een mooie grafsteen. Dit tastbare symbool is een prachtig eerbetoon aan uw overleden dierbare. Wij kunnen alles laseren of graveren in het grafmonument. Alle lettertypes, teksten, foto’s, logo’s en symbolen zijn mogelijk. Ook kunnen wij Arabische tekens aanbrengen. Op al onze grafmonumenten geven wij 20 jaar garantie. Wij zijn de specialist op het gebied van natuurstenen grafmonumenten!

Ervaar

onze eigen natuursteen werkplaats

Bekijk

al onze grafmonumenten en urnen

Bezoek de showroom

of bekijk onze Virtual Tour
Scroll to top