Grafstenen Utrecht

Waar persoonlijke aandacht en passie voor ons van samenkomen!

Zoekt u grafstenen in Utrecht? Bent u al langere tijd op zoek naar grafstenen in Utrecht? Zoek niet langer want u bent hier op de juiste plaats bij Natuursteen Midden-Brabant, dichtbij gevestigd in Veen in Noord-Brabant. Ons familiebedrijf Natuursteen Midden-Brabant wordt al meer dan 80 jaar geleid door mensen die de passie voor natuursteen in hun DNA hebben. Wij zetten onze ruime ervaring en vakmanschap graag in voor het vervaardigen van diverse producten van natuursteen, met name grafstenen rond Utrecht. In onze showroom in Veen kunt u rustig op uw gemak rondkijken en zien hoe de verschillende soorten en kleuren natuursteen zouden passen als grafstenen in Utrecht voor uw dierbaren. U vindt hier alle maten grafmonumenten, enkele en dubbele of geschikt als een kindergrafsteen, glazen monumenten, zerken en ruwe stenen. De soorten natuursteen die wij verwerken tot grafstenen zijn marmer, graniet of travertin. Wij staan u graag terzijde, want het uitzoeken van grafstenen in Utrecht is geen dagelijkse bezigheid en bovendien gaat het gepaard met allerlei emoties. We ontzorgen u volledig en zijn ervan overtuigd dat u tevreden bij ons de deur uitgaat.

De grafstenen Utrecht van Natuursteen Midden Brabant

Natuursteen Midden-Brabant levert uw grafstenen in Utrecht altijd met een standaard korting van 15%. Hoe dat kan? Het is heel eenvoudig. Voor of na een uitvaart krijgt u van de begrafenisondernemer vaak een folder mee, die u een bepaalde richting op stuurt wat betreft het grafmonument. Begrafenisondernemers zijn geneigd u naar die bedrijven te sturen, waar ze zelf de meeste provisie van ontvangen. Wij verrekenen die provisie liever rechtstreeks met u. Dat is precies de reden dat wij zelfstandig werken en u deze standaard korting kunnen aanbieden. Op alle grafmonumenten die door ons vervaardigd en geplaatst zijn, ontvangt u ook nog eens 20 jaar garantie.

Een keuze maken uit de grafstenen Utrecht

Omdat Natuursteen Midden-Brabant het natuursteen voor de grafstenen rond Utrecht zelf verwerkt in onze eigen werkplaats in Veen, kunnen wij aan al uw wensen voldoen. Wat betreft vormgeving, lettertypen, gravures en accessoires zijn er vrijwel geen limieten. Ook foto’s kunnen worden toegevoegd aan grafstenen in Utrecht. Alles is mogelijk om te laseren of te graveren op de grafstenen. Ook Arabische teksten en tekens kunnen wij voor u op de grafstenen aanbrengen. Wij brengen het opschrift gratis aan. Kom gerust vrijblijvend langs in Veen en bekijk de mogelijkheden in onze toonzaal. Wij adviseren u ter plekke, maar vanzelfsprekend zijn we ook bereid om bij u thuis te komen, mocht dat beter schikken.

Ervaar

onze eigen natuursteen werkplaats

Bekijk

al onze grafmonumenten en urnen

Bezoek de showroom

of bekijk onze Virtual Tour
Scroll to top