Grafstenen Dordrecht specialist

Waar persoonlijke aandacht en passie voor ons van samenkomen!

Bent u op zoek naar grafstenen Dordrecht? Bent u op zoek naar een expert in het vervaardigen van natuursteen, voor het maken van grafstenen Dordrecht? Zoekt u dan niet verder. We heten u welkom in Veen. In Veen vindt u Natuursteen Midden Brabant. Wij bieden u graag onze jarenlange ervaring aan in het aanbieden en maken van verschillende soorten grafstenen Dordrecht. Door de jaren heen weten vele klanten ons te vinden en maken zij graag gebruik van onze kennis en vaardigheden. Wij begrijpen als geen ander dat het overlijden van een dierbare een verdrietige periode is. Het maken van de juiste keuze kan hierdoor erg lastig zijn. Natuursteen Midden Brabant neemt de tijd voor u en luistert rustig naar uw wensen. Wij denken graag met u mee in het samenstellen van een grafsteen of grafmonument. De passie voor natuursteen zit al jarenlang in ons DNA. Wij zijn een familiebedrijf met al meer dan 80 jaar ervaring op het gebied van natuursteen en het maken van grafstenen Dordrecht.

Grafstenen Dordrecht bij Natuursteen Midden Brabant

Natuursteen Midden Brabant heeft een grote showroom in Veen, in het noorden van Brabant. Alle soorten en maten grafstenen en grafmonumenten staan hier gedemonstreerd. Hierdoor kunt u rustig al onze voorbeelden bekijken en de juiste keuze maken. Onze medewerkers lopen graag met u een rondje door onze showroom zodat u kunt zien wat wij voor u kunnen betekenen. Doordat wij beschikken over een eigen werkplaats, kunnen wij aan vrijwel al uw wensen voldoen en kunnen wij u de kwaliteit aanbieden die wij u beloven. Wij onderhouden korte lijnen met onze klanten en met onze werknemers. Wij kunnen alles laseren of graveren in de monumenten. Alle lettertypes, teksten, foto’s, logo en symbolen zijn mogelijk, dus bijvoorbeeld ook Arabische tekens. Op alle grafmonumenten en grafstenen ontvangt u bij ons 20 jaar garantie. Natuursteen Midden Brabant biedt u voordelige grafmonumenten aan. Wij betalen namelijk geen provisies aan begrafenisondernemers, maar verrekenen dit altijd als standaard korting richting de klant. Hierdoor betaalt u bij ons een schappelijke prijs voor het ontwerpen en realiseren van een grafsteen of grafmonument.

Meer weten over een grafstenen Dordrecht op maat?

Wilt u meer weten over ons aanbod in het maken van een grafsteen op maat? Wij vertellen u daar graag meer over. Alle grafstenen worden in Nederland gemaakt en wij ontvangen onze materialen van onze vaste leveranciers. Hierdoor kunnen wij binnen een korte tijd uw gewenste grafsteen realiseren.

Ervaar

onze eigen natuursteen werkplaats

Bekijk

al onze grafmonumenten en urnen

Bezoek de showroom

of bekijk onze Virtual Tour
Scroll to top