Grafsteen Tilburg

Waar persoonlijke aandacht en passie voor ons van samenkomen!

Bent u op zoek naar een grafsteen Tilburg? Bent u op zoek naar een expert die de tijd voor u neemt met het uitkiezen van een grafsteen Tilburg? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u welkom bij Natuursteen Midden Brabant. Natuursteen Midden Brabant is gevestigd in het Brabantse dorp Veen en is gemakkelijk te bereiken vanuit Tilburg. Wij kunnen het ons goed voorstellen dat er veel op u af komt als een familielid of dierbare van u overlijdt. Onze medewerkers staan graag voor u klaar om u te adviseren bij het samenstellen van een grafsteen Tilburg.  Natuursteen Midden Brabant beschikt over een eigen werkplaats, waardoor alle monumenten in Nederland worden gemaakt. Bent u benieuwd naar ons aanbod in grafstenen of wilt u meer weten over een specifieke grafsteen Tilburg? U kunt vrijblijvend een kijkje komen nemen in onze showroom in Veen. Wij nemen graag de tijd voor u zodat u een goede weloverwogen besluit kunt nemen.

Een passende grafsteen Tilburg vinden

Al meer dan 80 jaar is Natuursteen Midden Brabant in onze familie. De passie voor natuursteen zit echt in ons DNA. Wij bieden u onze jarenlange ervaring graag aan en gaan graag met u in gesprek over uw wensen voor de samenstelling van een grafsteen Tilburg. Vandaag de dag zijn de mogelijkheden eindeloos en kunnen wij het ons goed voorstellen dat het lastig is om een keuze te maken. Natuursteen Midden Brabant beschikt over een een grote showroom waar alle soorten en maten stenen staan gedemonstreerd. Natuursteen Midden Brabant staat bekend om zijn voordelige grafmonumenten. Wij betalen namelijk geen provisies aan begrafenisondernemers, maar verrekenen dit altijd als standaard korting richting de klant. Doordat wij het samenstellen en maken van een grafsteen Tilburg in eigen hand hebben kunnen wij vrijwel alles laseren of graveren in onze aangeboden grafstenen. Alle lettertypes, teksten, foto’s, logo’s en symbolen zijn mogelijk, dus bijvoorbeeld ook Arabische tekens zijn bij ons mogelijk. Op alle grafmonumenten krijgt u bij ons 20 jaar garantie!

Een grafsteen Tilburg van Natuursteen Midden Brabant

Wilt u meer weten over onze aangeboden grafstenen, grafmonumenten of grafzerken? Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? U kunt direct een afspraak bij ons maken zodat onze medewerkers voldoende tijd voor u in kunnen plannen. Daarnaast bent u vrij om bij ons binnen te lopen. Onze medewerkers staan graag voor u klaar. Wij nemen graag de tijd voor u en gaan samen met u op zoek naar een passende grafsteen voor uw dierbare.

Ervaar

onze eigen natuursteen werkplaats

Bekijk

al onze grafmonumenten en urnen

Bezoek de showroom

of bekijk onze Virtual Tour
Scroll to top