Grafsteen kopen

Waar persoonlijke aandacht en passie voor ons van samenkomen!

Gaat u binnenkort een grafsteen kopen? Bent u geïnteresseerd in grafmonumenten, omdat u een grafsteen wilt kopen? Een grafsteen kopen doet u niet elke dag, daarom is een vertrouwd en ervaren bedrijf een pré. Natuursteen Midden-Brabant is de specialist op het gebied van werken met natuursteen, met name voor het kopen van een grafsteen. Ons bedrijf is het familiebedrijf van de familie Skledar en door de generaties heen hebben wij 80 jaar ervaring opgebouwd. We zijn gevestigd in Veen in het gemoedelijke Noord-Brabant. Natuursteen Midden-Brabant biedt u alles op het gebied van grafmonumenten en urnen. In onze toonzaal bent u van harte welkom om op uw gemak de vele verschillende grafmonumenten te bekijken, zodat u weloverwogen een grafsteen kunt kopen. U ziet er alle maten en soorten grafmonumenten, enkele en dubbele of geschikt als kindergrafsteen, glazen monumenten, zerken en ruwe stenen. Ook ziet u de verschillen tussen de kleuren en soorten natuursteen, zoals marmer, graniet of travertin. Vanzelfsprekend staan wij u bij met advies en ondersteunen we u waar we kunnen.

Een grafsteen kopen: betrouwbaar en betaalbaar!

Natuursteen Midden-Brabant gaat nog een stap verder dan alleen adviseren over een grafsteen kopen en deze daarna vervaardigen. Wij bieden u standaard 15% korting bij het grafsteen kopen. U vraagt zich waarschijnlijk af waarom? Het is heel simpel: vaak krijgt u van de begrafenisondernemer een folder mee over grafmonumenten, waarbij geneigd wordt om u de kant op te sturen waar de begrafenisondernemer zelf de meeste provisie krijgt. Wij verrekenen die provisie liever met u! Daarom is Natuursteen Midden-Brabant een zelfstandig werkend bedrijf en krijgt u, bovenop de al scherpe en concurrerende tarieven, deze korting. Bovendien brengen wij het opschrift gratis aan en ontvangt u 20 jaar garantie op door ons vervaardigde en geplaatste grafmonumenten.

Een persoonlijke grafsteen kopen

Bij Natuursteen Midden-Brabant zeggen we vaak dat de passie voor natuurteen in ons DNA zit. U merkt dat als u bij ons een grafsteen komt kopen. Naast passie voor persoonlijk advies ziet u de passie terug in de vervaardiging van de grafmonumenten. Nadat u een keuze heeft gemaakt en overgaat tot het grafsteen kopen, zult u merken dat wij aan vrijwel al uw wensen kunnen voldoen, doordat wij de grafsteen maken in onze eigen werkplaats. Alles is mogelijk om te laseren of te graveren. Wij beschikken over zeer veel lettertypen, brengen gravures en accessoires aan. Daarnaast is het mogelijk om foto’s aan te plaatsen. Arabische teksten en tekens kunnen wij ook voor u op het grafmonument aanbrengen.

Ervaar

onze eigen natuursteen werkplaats

Bekijk

al onze grafmonumenten en urnen

Bezoek de showroom

of bekijk onze Virtual Tour
Scroll to top