Grafsteen kopen

Waar persoonlijke aandacht en passie voor ons van samenkomen!

Als er een dierbare overlijdt moet er veel geregeld worden en daar hoort te zijner tijd ook het uitzoeken van een grafmonument bij. Natuursteen Midden-Brabant heeft veel ervaring met het plaatsen van grafstenen en wil ook graag voor u een mooie grafsteen maken. Een grafsteen kopen is emotioneel en wij begrijpen dat u daar tijd en rust voor nodig heeft. Natuurlijk wilt u een grafsteen kopen die helemaal past bij uw wensen. Een blijvend eerbetoon dat tastbaar is en troost geeft als u een bezoek aan het graf brengt. Wij nodigen u uit om eens rond te kijken op deze website waar veel diverse grafmonumenten staan afgebeeld. U krijgt zo een goed idee van wat er allemaal mogelijk is. Wij zijn een familiebedrijf met een passie voor natuursteen en dat zult u zeker merken als u een bezoek brengt aan onze showroom in Veen. Bij ons kunt u rekenen op persoonlijke aandacht en u krijgt van ons alle tijd om een grafsteen samen te stellen om uw liefde voor de overledene vorm te kunnen geven. Als u een grafsteen kopen wilt dan gaat het om de vorm, kleur, steensoort, lettertype, schriftsoort en reliëfs. Er moeten veel keuzes gemaakt worden waar wij u met onze jarenlange ervaring deskundig in begeleiden en adviseren.

Een grafsteen kopen: betrouwbaar en betaalbaar!

Wij bieden voordelige grafstenen aan tegen concurrerende prijzen. Vaak worden grafstenen gekocht via de bemiddeling van een uitvaartondernemer of vertegenwoordiger. Deze ‘extra service’ kost u veel onnodig geld. Wij houden er niet van om de prijs onnodig op te drijven en daarom kunt u bij ons rechtstreeks een grafsteen kopen en krijgt u van ons een korting van wel 15%. Anders zou dit in de zak van de uitvaartondernemer terecht komen. U krijgt van ons de korting waar u recht op heeft en bieden u een eerlijke prijs. Daarnaast brengen wij het opschrift gratis aan op de steen.

Een persoonlijke grafsteen kopen

Natuursteen is een schitterend, onvergankelijk en tijdloos materiaal dat ons nog altijd fascineert. Als familiebedrijf hebben wij meer dan 80 jaar ervaring met het bewerken van natuursteen; de passie voor natuursteen zit in ons DNA. Een brok natuursteen verandert onder onze handen in een prachtig grafmonument. Alle grafstenen maken wij in onze eigen werkplaats. Wij kunnen alles laseren of graveren in de monumenten. Alle lettertypes, teksten, foto’s, logo’s en symbolen zijn mogelijk, dus bijvoorbeeld ook Arabische tekens. Een grafsteen kopen doet u bij Natuursteen Midden-Brabant. Het team Herman, Richard en Fanny Skledar staat graag voor u klaar!

Ervaar

onze eigen natuursteen werkplaats

Bekijk

al onze grafmonumenten en urnen

Bezoek de showroom

of bekijk onze Virtual Tour
Scroll to top