Grafsteen kopen

Waar persoonlijke aandacht en passie voor ons van samenkomen!

Wilt u een grafsteen kopen? Bent u op zoek naar een grafsteen, omdat een dierbare van u overleden is? Zoek dan niet verder en neem een kijkje op de website van Natuursteen Midden Brabant. Natuursteen Midden Brabant is gevestigd in het Brabantse dorp Veen waar u een grafsteen kopen kunt. Wij zijn gemakkelijk te bereiken uit verschillende regio’s, waardoor wij u goed van dienst kunnen zijn. Als een dierbare van u overlijdt komt er veel op u af. Wij begrijpen dit volkomen en willen daarom graag de tijd voor u nemen. Onze medewerkers heten u van harte welkom in onze ruim opgezette showroom, waar wij meer dan 150 grafmonumenten tentoongesteld hebben staan. Hierdoor krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden en kunt u direct bekijken welke grafsteen het beste aansluit bij de wensen van uw dierbare. Bij Natuursteen Midden Brabant bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar natuurstenen grafzerken, grafstenen en grafmonumenten. Bent u benieuwd naar ons ruime aanbod in grafstenen en om een grafsteen kopen? U kunt vrijblijvend bij ons binnen lopen. Wij nemen graag voor u de tijd om rustig een kijkje te nemen bij ons natuursteen producten. Onze medewerkers ontvangen u graag in onze showroom.

Een grafsteen kopen: betrouwbaar en betaalbaar!

Natuursteen Midden Brabant is een familiebedrijf met al meer dan 80 jaar ervaring op het gebied van natuursteen. De passie voor natuursteen zit bij de vakmensen van Natuursteen Midden Brabant in het DNA. U bent bij ons aan het juiste adres als u op zoek bent naar een geschikte grafsteen, die gemaakt is van natuursteen. Natuursteen is een prachtig product waar wij de mooiste grafstenen uit kunnen maken. Doordat wij beschikken over een eigen werkplaats, kunnen wij vrijwel alles laseren of graveren. Alle lettertypes, teksten, foto’s, logo’s en symbolen zijn mogelijk, dus bijvoorbeeld ook Arabische tekens. De grafstenen van Natuursteen Midden Brabant zijn voordelig te verkrijgen. Wij betalen namelijk geen provisie aan begrafenisondernemers, maar verrekenen dit altijd als standaard korting richting de klant. Natuursteen Midden Brabant maakt zelf de natuurstenen grafmonumenten, grafzerken en grafstenen in de eigen werkplaats.  Alle natuurstenen grafstenen worden dan ook in Nederland gemaakt. Hierdoor zijn er geen lange levertijden en hebben wij de kwaliteit van de grafsteen in eigen beheer. Op alle grafstenen krijgt u bij ons 20 jaar garantie.

Een persoonlijke grafsteen kopen

Heeft u vragen over onze producten of wilt u meer weten over een grafsteen kopen? U kunt vrijblijvend een afspraak maken. Wij nemen graag de tijd voor u en vertellen u graag meer over de mogelijkheden voor het kopen van een grafsteen bij Natuursteen Midden Brabant.

Ervaar

onze eigen natuursteen werkplaats

Bekijk

al onze grafmonumenten en urnen

Bezoek de showroom

of bekijk onze Virtual Tour
Scroll to top