Grafsteen Dordrecht

Waar persoonlijke aandacht en passie voor ons van samenkomen!

Bent u op zoek naar een grafsteen Dordrecht? Bent u op zoek naar een specialist die de tijd voor u neemt om een grafsteen Dordrecht uit te kiezen? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u welkom bij Natuursteen Midden Brabant. Door onze jarenlange ervaring en passie voor natuursteen kunnen wij u goed van dienst zijn en wij denken graag met u mee met het uitkiezen van een grafsteen Dordrecht. Wij kunnen het ons goed voorstellen dat er veel op u af komt als er een dierbare van u overlijdt. Ons team staat graag voor u klaar en neemt ruim de tijd om u rond te leiden in onze showroom in Veen. Wij zijn gevestigd in het noorden van Brabant waar wij gemakkelijk te bereiken zijn vanuit Dordrecht en omstreken. Alle soorten en maten stenen staan bij ons gedemonstreerd waardoor u een goed beeld krijgt van de mogelijkheden voor het ontwerpen van een grafsteen Dordrecht. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? U bent welkom in onze ruim opgezette showroom.

Eerlijke prijzen voor een grafsteen Dordrecht

Natuursteen Midden Brabant staat bekend om onze betaalbare grafstenen en grafmonumenten. Wij vormen daarin een uitzondering in de wereld van grafstenen en grafmonumenten. Het is eenvoudig uit te leggen. Wij betalen namelijk geen provisies aan begrafenisondernemers, maar verrekenen dit altijd als standaard korting richting de klant. Doordat wij beschikken over een eigen werkplaats, kunnen wij aan vrijwel al uw wensen voldoen. Mede daarom worden ook alle grafstenen en grafmonumenten gemaakt in Nederland. Wij kunnen alles laseren of graveren in de monumenten. Alle lettertypes, teksten, foto’s, logo’s en symbolen zijn mogelijk, dus bijvoorbeeld ook Arabische tekens. Op alle grafmonumenten krijgt u bij ons 20 jaar garantie. U bent bij ons aan het juiste adres als u op zoek bent naar een op maat gemaakte grafsteen. Wij zijn een familiebedrijf met al meer dan 80 jaar ervaring op het gebied van natuursteen. De passie voor natuursteen zit in ons DNA.

Bezoek onze showroom voor een grafsteen Dordrecht

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het samenstellen van een grafsteen Dordrecht voor een dierbare? U kunt vrijblijvend bij ons naar binnen lopen. Het is niet altijd gemakkelijk een keuze te maken over een grafsteen en denkt u dat u daar meer tijd nodig heeft? Dan kunt u eenvoudig een afspraak bij ons inplannen. Wij nemen dan graag de tijd voor u. Een grafsteen Dordrecht samenstellen doet u bij de specialisten van Natuursteen Midden Brabant in Veen.

Ervaar

onze eigen natuursteen werkplaats

Bekijk

al onze grafmonumenten en urnen

Bezoek de showroom

of bekijk onze Virtual Tour
Scroll to top