Grafsteen Dordrecht

Waar persoonlijke aandacht en passie voor ons van samenkomen!

Op zoek naar grafsteen Dordrecht? Bent u zich aan het oriënteren op grafmonumenten? Bij Natuursteenbedrijf Midden-Brabant bent u aan het juiste adres voor uw grafsteen Dordrecht. Wij hebben ruim 80 jaar ervaring op het gebied van natuursteen en de passie wordt steeds van generatie op generatie doorgegeven.

Grafsteen Dordrecht op maat gemaakt

​Natuursteenbedrijf Midden-Brabant maakt uw grafsteen Dordrecht op maat. Wij hebben namelijk een eigen werkplaats, waar wij het natuursteen vervaardigen. Doordat wij het natuursteen zelf vervaardigen, kunnen wij aan vrijwel al uw wensen voldoen. Heeft u zeer specifieke wensen? Laat het ons weten. Wij gaan bekijken wat we voor u kunnen betekenen. U heeft de keus uit verschillende kleuren en soorten natuursteen. Tevens kunnen wij graveren en laseren in de monumenten. Alle lettertypen, teksten, foto’s, logo’s en symbolen zijn mogelijk. Ook wanneer u een islamitische achtergrond heeft, is het mogelijk om Arabische tekens op het monument te graveren.​ Voor iedere wens voor een grafsteen Dordrecht bieden wij dus een oplossing op maat.

Showroom voor grafsteen Dordrecht

​U kunt bij ons niet alleen terecht voor grafmonumenten. Wij maken ook andere producten van natuursteen. Hierbij moet u denken aan tafels, bloembakken en tegels. Daarnaast maken wij ook natuursteen producten voor binnen in uw interieur. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een natuursteen aanrechtblad, wasbak of tegels, maar ook vazen en beelden. De mogelijkheden zijn groot; wij hoeven dan ook (bijna) nooit nee te verkopen. Wij bespreken graag met u uw wensen en onze mogelijkheden. Vervolgens gaan wij aan de slag en vervaardigen wij uw natuursteen product.

Bewonder de mogelijkheden in onze showroom

​Wilt u de grafmonumenten of één van de andere natuursteen producten eerst bekijken, voordat u een definitieve keuze maakt? Dat is mogelijk. Naast onze werkplaats bevindt zich namelijk onze showroom. Hier staan, door ons vervaardigde, grafmonumenten en natuursteen producten gepresenteerd. Wij vinden het belangrijk dat u een keuze maakt die bij u past en daarom bieden wij u mogelijkheid om u te oriënteren. Tevens staan onze medewerkers voor u klaar om u van advies te voorzien. Wij hebben ruime ervaring op het gebied van natuursteen en de passie voor natuursteen zit in ons DNA. Wij zijn dus in staat u deskundig advies te geven.
Onze showroom is van maandag tot en met vrijdag en zaterdagochtend geopend. Indien u niet in de gelegenheid bent om overdag een bezoek te brengen aan onze showroom, kunt u een afspraak maken om maandag-, dinsdag- of woensdagavond of zaterdagmiddag langs te komen. Neem hiervoor contact met ons op.

Vragen? Neem contact op!

​​Heeft u vragen over de natuursteen producten? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder. U kunt telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen. Daarnaast kunt u ook gebruik maken van het contactformulier op onze website. Wij proberen uw vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.

Ervaar

onze eigen natuursteen werkplaats

Bekijk

al onze grafmonumenten en urnen

Bezoek de showroom

of bekijk onze Virtual Tour
Scroll to top