Grafsteen Dordrecht

Waar persoonlijke aandacht en passie voor ons van samenkomen!

Een tastbare plek om uw dierbare te herdenken is bijzonder waardevol. Bent u op zoek naar een mooi grafmonument? Voor Dordrecht en omgeving is Natuursteenbedrijf Midden-Brabant de specialist in mooie grafmonumenten van natuursteen. Wij maken voor u een grafsteen Dordrecht op maat. In onze eigen werkplaats bewerken wij elk brok natuursteen tot een prachtige grafsteen Dordrecht. Natuursteenbedrijf Midden-Brabant is een echt familiebedrijf met een passie voor natuursteen. Het vakmanschap wordt al meer dan 80 jaar lang van vader op zoon doorgegeven. Natuursteen is een monumentaal en tijdloos materiaal dat bijzonder geschikt is voor een stijlvol grafmonument. Natuursteen Midden-Brabant heeft een grote showroom in Veen, in Brabant. Hier kunt u alle steensoorten, maten, vormen en kleuren grafstenen Dordrecht bekijken. Het uitzoeken van een grafsteen Dordrecht ligt gevoelig, dat begrijpen wij als geen ander. U krijgt van ons alle tijd om rustig uw keuze te maken. Bij het samenstellen van een grafmonument helpen wij u graag. U kunt rekenen op een betrokken en persoonlijke benadering. Wij zetten ons vakmanschap en onze ervaring graag in om voor u een uniek grafmonument te maken. Het grafmonument wordt persoonlijk met een tekst. Ook daar helpen wij u graag mee. Wij kunnen alles laseren of graveren in de grafstenen Dordrecht. Alle lettertypes (ook Arabische tekens), foto’s, logo’s en symbolen zijn mogelijk.

Eerlijke prijzen voor een grafsteen Dordrecht

Bij Natuursteen Midden-Brabant betaalt u een eerlijke en reƫle prijs. Wij leveren rechtstreeks aan onze klanten zonder dat wij provisie betalen aan begrafenisondernemers of vertegenwoordigers. Hier profiteert u als klant van. Zonder deze tussenkomst kunnen wij onze klanten een flinke korting geven. Wij biezen onze grafstenen Dordrecht aan tegen voordelige prijzen. Op alle grafmonumenten geven wij 20 jaar garantie. U kunt het grafmonument nog persoonlijker maken met diverse accessoires zoals een marmeren hart of een vaas voor bloemen. Ook bieden wij onderhoudsmiddelen voor natuursteen.

Bezoek onze showroom voor een grafsteen Dordrecht

U kunt alvast een kijkje nemen op deze website bij onze virtual tour door de showroom. U krijgt een goede impressie van de mogelijkheden. Neem contact met ons op om een afspraak te maken voor een bezoek aan onze showroom. Zo weet u zeker dat wij alle tijd voor u hebben. Bij het samenstellen van een grafsteen Dordrecht adviseren wij u graag. Het is de missie van Natuursteenbedrijf Midden-Brabant om grafmonumenten te maken die troost bieden aan de nabestaanden als zij het graf bezoeken. Voor grafstenen Dordrecht op maat bent u bij ons aan het juiste adres!

Ervaar

onze eigen natuursteen werkplaats

Bekijk

al onze grafmonumenten en urnen

Bezoek de showroom

of bekijk onze Virtual Tour
Scroll to top