Grafsteen Dordrecht

Waar persoonlijke aandacht en passie voor ons van samenkomen!

Bent u op zoek naar een grafsteen Dordrecht? Bent u op zoek naar een natuursteen expert, die uw wensen kan vertalen naar een grafsteen Dordrecht? Zoekt u dan niet verder. We heten u van harte welkom bij Natuursteen Midden Brabant. Natuursteen Midden Brabant is gevestigd in het Noord Brabantse dorp Veen. U vindt ons aan de Kortakker, waar ook direct onze showroom en werkplaats zijn. Door de jaren heen hebben wij onze vakkennis en vaardigheden steeds verder uit kunnen breiden. Wij beschikken over een ruime showroom van meer dan 150 grafstenen en grafmonumenten. Hierdoor kunt u direct zien welke mogelijkheden wij u aanbieden voor het op maat maken van een grafsteen Dordrecht. De passie voor natuursteen zit al jarenlang in ons DNA. Wij zijn een familiebedrijf met meer dan 80 jaar ervaring op het gebied van natuursteen en slaan dan ook graag de handen ineen voor uw wensen. Bent u benieuwd hoe wij uw wensen kunnen vertalen naar een passende grafsteen Dordrecht? We nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op deze website. Daarnaast bent u welkom in onze showroom in Veen.

Eerlijke prijzen voor een grafsteen Dordrecht

Natuursteen Midden Brabant is een familiebedrijf dat generatie op generatie is overgegaan. Wij gaan dan ook graag aan de slag om uw wensen te vertalen naar een passend ontwerp. Wij begrijpen als geen ander dat het lastig kan zijn om de juiste keuze te maken als een dierbare van u overleden is. Het team van Natuursteen Midden Brabant neemt graag de tijd voor u. Wij bespreken met u uitgebreid uw wensen en gaan op zoek naar de passende natuurstenen kleuren en lettertypes. Wij kunnen vrijwel alles laseren of graveren in de monumenten en grafstenen. Alle lettertypes, teksten, foto’s, logo en symbolen zijn mogelijk, dus bijvoorbeeld ook Arabische tekens. Alle soorten en maten stenen staan in onze showroom gedemonstreerd. Doordat wij beschikken over een eigen werkplaats, kunnen wij aan vrijwel al uw wensen kunnen voldoen. Wij maken alle onze grafmonumenten en grafstenen zelf in onze eigen werkplaats. Hierdoor kunnen wij ook voordelige grafmonumenten en grafstenen aanbieden. Wij betalen namelijk geen provisies aan begrafenisondernemers, maar verrekenen dit altijd als standaard korting richting de klant. Op alle grafmonumenten krijgt u bij ons ook 20 jaar garantie!

Bezoek onze showroom voor een grafsteen Dordrecht

Wilt u meer weten over een grafsteen Dordrecht? Bent u benieuwd hoe wij te werk gaan en wij uw wensen kunnen vertalen naar een passend ontwerp? U kunt direct een afspraak bij ons inplannen.

Ervaar

onze eigen natuursteen werkplaats

Bekijk

al onze grafmonumenten en urnen

Bezoek de showroom

of bekijk onze Virtual Tour
Scroll to top