Grafornamenten nodig?

Waar persoonlijke aandacht en passie voor ons van samenkomen!

Bent u op zoek naar grafornamenten? Natuursteen Midden Brabant werkt vooral met het materiaal natuursteen. Grafornamenten moeten lang mee kunnen en worden daarom van kwalitatief hoogwaardige materialen gemaakt. Natuursteen is een tijdloos en monumentaal materiaal waar alles op verwerkt kan worden. Ons team bestaat uit vaklui die al jaren met natuursteen werken. Alle grafornamenten worden met de hand bewerkt tot een mooi monument. Onze grafornamenten gaan generaties lang mee en u kunt voor lange tijd een waardige gedenksteen neerzetten.

Ruime keuze aan grafornamenten

Na het overlijden van uw dierbare komt het uitzoeken van een grafornament aan bod. Een heel moeilijk maar ook een belangrijk onderdeel. Wij zorgen ervoor dat de provisie niet bij de uitvaartondernemers terecht komt maar dat de korting wordt doorberekend aan u. Bij ons krijgt u standaard 15% korting terwijl de meeste organisaties dit ten goede laten komen aan de uitvaartondernemers met als gevolg dat u het volle bedrag kunt betalen. U moet zich niet laten leiden door uw uitvaartondernemer want deze verwijst u vaak door naar een organisatie waarmee wordt samengewerkt vanwege die provisie. Wij doen niet aan provisies omdat wij het belangrijk vinden dat deze korting bij u terecht komt. Wij zijn trots op onze manier van werken en vinden dat iedere nabestaande in alle rust en vrijheid moet kunnen nadenken over de aanschaf van een grafornament. Wij geven u graag advies op maat als u het moeilijk vindt om een keuze te maken.

Over Natuursteen Midden Brabant

Wij hebben een ruim en divers aanbod aan grafornamenten. In onze showroom in Veen vindt u een uitgebreid overzicht van alle mogelijkheden op het gebied van grafornamenten en urnen. In onze showroom is altijd een medewerker te vinden die u te woord kan staan. Bij ons vindt u grafornamenten tegen concurrerende tarieven en u betaalt nooit teveel. Wilt u weten of uw wensen mogelijk zijn? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij gaan graag in gesprek met u.

Al meer dan 80 jaar hebben wij ervaring in het verwerken en maken van natuursteen op maat. Ons bedrijf is van generatie op generatie overgegaan. Wij hebben jarenlange ervaring en ons assortiment is divers. Wij proberen met de nieuwste ontwikkelingen mee te gaan zodat de keuze groot blijft.  Passie voor natuursteen zit bij ons in het DNA. Wij weten als geen ander wat er allemaal mogelijk is. Door onze jarenlange ervaring en kennis zijn wij in staat om al onze monumenten en grafstenen zelf te maken in onze werkplaats in Veen.

Ervaar

onze eigen natuursteen werkplaats

Bekijk

al onze grafmonumenten en urnen

Bezoek de showroom

of bekijk onze Virtual Tour
Scroll to top