Grafmonumenten Dordrecht nodig?

Waar persoonlijke aandacht en passie voor ons van samenkomen!

Bent u eraan toe om een grafmonument uit te zoeken voor het graf van uw dierbare? Natuursteen Midden-Brabant is hét adres voor een tijdloos en stijlvol grafmonument. Wij zijn actief in de wijde omtrek en plaatsen ook grafmonumenten in Dordrecht. In onze eigen werkplaats bewerken wij natuursteen tot een prachtig grafmonument. Wij zijn een familiebedrijf waar de passie voor natuursteen in het DNA zit. Al meer dan 80 jaar wordt van vader op zoon het vakmanschap doorgegeven. Het samenstellen van een grafmonument roept emoties op. Dat begrijpen wij als geen ander. U kunt dan ook rekenen op persoonlijke aandacht en een tactvolle benadering. Natuursteen Midden-Brabant heeft een grote showroom in Veen, Noord-Brabant. Hier staan meer dan 150 grafmonumenten opgesteld. Bij grafmonumenten gaat het om de steensoort, vorm en kleur. U bent van harte welkom om in alle rust een rondje door onze showroom te maken. Belt u wel even om een afspraak te maken? Vindt u het lastig om een keuze te maken? Wij adviseren u graag bij het samenstellen van het grafmonument voor uw dierbare. Met een passende tekst maakt u het grafmonument persoonlijk. Wij kunnen alles laseren of graveren in de grafmonumenten Dordrecht. Alle lettertypes (ook Arabisch!), foto’s, logo’s en symbolen zijn mogelijk!

Grafmonumenten Dordrecht kiezen

Wij leveren rechtstreeks aan onze klanten. U betaalt bij ons een eerlijke en reële prijs. Omdat wij geen provisie betalen aan begrafenisondernemers of vertegenwoordigers wordt de prijs niet onnodig opgedreven. Hier profiteert u als klant van. Wij verrekenen deze provisie altijd als standaard korting richting de klant. Natuursteen Midden-Brabant biedt voordelige grafmonumenten aan. Natuursteen is onvergankelijk materiaal dat generaties lang mee gaat. Het is van een tijdloze schoonheid dat generaties lang mooi blijft. Op alle grafmonumenten geven wij 20 jaar garantie. Wij zetten onze jarenlange ervaring en vakmanschap graag in om voor u een prachtig grafmonument te maken.

Persoonlijke grafmonumenten Dordrecht

U kunt via deze website een kijkje nemen in onze showroom met een virtual tour. Zo krijgt u alvast een impressie van de mogelijkheden. Natuursteen Midden-Brabant maakt een grafmonument dat volledig aan uw wensen voldoet. Wij maken van natuursteen ook diverse accessoires. U kunt het graf nog persoonlijker maken door er bijvoorbeeld een marmeren hart of vaas te plaatsen. Een grafmonument is een eerbetoon aan uw overleden dierbare. Een tastbare herinnering die troost biedt als u het graf bezoekt. In deze moeilijke tijd begeleiden wij u graag bij het samenstellen van een grafmonument.

Ervaar

onze eigen natuursteen werkplaats

Bekijk

al onze grafmonumenten en urnen

Bezoek de showroom

of bekijk onze Virtual Tour
Scroll to top