Glazen grafmonument nodig?

Waar persoonlijke aandacht en passie voor ons van samenkomen!

Bent u op zoek naar een glazen grafmonument? Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het ontwerpen van een glazen grafmonument die aansluit bij uw wensen? Wij heten u van harte welkom in Veen. Bij Natuursteen Midden Brabant bent u aan het juiste adres voor een glazen grafmonument dat aansluit bij uw wensen. In de loop van de jaren hebben wij veel ervaring opgedaan en wij kunnen de mooiste creaties voor onze klanten realiseren. Als een dierbare van u overlijdt is dat altijd een heftige periode. Wij nemen graag de tijd voor u en denken graag met u mee om uw wensen te vertalen in een prachtig en persoonlijk glazen grafmonument. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op deze website. Daarnaast bent u van harte welkom in onze showroom om al onze grafmonumenten te bekijken.

Een glazen grafmonument uitkiezen

In onze showroom vindt u een ruim aanbod van verschillende soorten en maten glazen grafmonumenten. Bij ons is veel mogelijk en wij bespreken graag met u uw wensen. Omdat wij beschikken over een eigen werkplaats kunnen wij aan vrijwel al uw wensen voldoen en komen wij met eigen initiatieven. Op alle grafmonumenten die wij ontwerpen en realiseren krijgt u bij ons 20 jaar garantie en betaalt u niet de hoofdprijs. Wij bieden namelijk betaalbare en voordelige op maat gemaakte glazen grafmonumenten aan. Dit komt omdat wij geen provisie betalen aan begrafenisondernemers. Wij verrekenen dit altijd als standaard korting naar onze klanten. De passie voor natuursteen zit in ons DNA ; wij zijn een echt familiebedrijf met al meer dan 80 jaar ervaring op het gebied van natuursteen. Vandaag de dag wordt natuursteen veel gecombineerd met glas. Hierdoor kunt u ook bij ons terecht voor een glazen grafmonument. Wij kunnen in onze werkplaats alles laseren of graveren in glasmonumenten. Alle lettertypes, teksten, foto’s, logo en symbolen zijn mogelijk, dus bijvoorbeeld ook Arabische tekens! Wij tonen u graag alle mogelijkheden.

Een grafmonument van Natuursteenbedrijf Midden Brabant

Wilt u meer weten over een glazen grafmonument? Bent u benieuwd hoe wij uw wensen kunnen vertalen naar een passend en dierbaar monument? Wij plannen graag een afspraak met u in om uw wensen te bespreken. Daarnaast lopen wij graag een rondje met u door onze ruime showroom zodat u een goed beeld krijgt van de mogelijkheden die wij aanbieden. Als u op zoek bent naar een op maat gemaakte glazen grafmonument bent u bij ons aan het juiste adres.

Ervaar

onze eigen natuursteen werkplaats

Bekijk

al onze grafmonumenten en urnen

Bezoek de showroom

of bekijk onze Virtual Tour
Scroll to top