Gedenksteen hond nodig?

Waar persoonlijke aandacht en passie voor ons van samenkomen!

Bent u op zoek naar een gedenksteen hond? Bent u of uw dierbare altijd een hondenliefhebber​ geweest en wilt u graag een gedenksteen hond plaatsen? Natuursteen Midden Brabant is de specialist op het gebied van gedenksteen hond. Naast dat wij gedenksteen hond hebben, zijn er vele andere figuren en vormen mogelijk.  Al meer dan 80 jaar zijn wij een begrip in de regio. Wilt u inspiratie op doen of wilt u graag weten hoe een gedenksteen hond eruitziet? Alle soorten en maten gedenkstenen staan in onze showroom in Veen. Ons aanbod is ruim en divers en u kunt bij ons rustig kijken en beslissen. Er is altijd een medewerker in de winkel die u graag te woord staat.

Ruime keuze voor een gedenksteen hond

Op zoek naar een gedenksteen hond? Bij ons vindt u betaalbare gedenkstenen. De reden hiervoor is dat wij standaard 15% korting geven. Misschien klinkt dit vreemd maar dit is mogelijk omdat wij geen provisie betalen aan begrafenisondernemers. Deze provisie wordt aan u doorberekend zodat u de korting krijgt en niet de begrafenisondernemer. Een begrafenis kost al genoeg en daarom denken wij graag met u mee voor een voordelige gedenksteen hond. Door teksten en figuren met elkaar te combineren kan dit in prijzen perfect gecombineerd worden. Vaak moet u bijbetalen voor extra graveren maar bij ons niet. U vindt bij ons de voordeligste gedenkstenen!

Over Natuursteen Midden Brabant

Natuurbedrijf Midden Brabant is een familiebedrijf dat al meer dan 80 jaar in het vak zit. Wij zijn gevestigd in Veen en bevindt zich ook onze grote showroom. Dit is al jaren de locatie van ons mooie bedrijf. Bent u al wel eens bij ons langs geweest? Onze passie ligt bij de natuurstenen en wij maken de mooiste creaties. Dit doen wij allemaal in onze eigen werkplaats in Veen.

Persoonlijke aandacht staat bij ons hoog in het vaandel. Naast dat wij in deze belangrijke periode voor u klaar staan, willen wij u graag helpen bij het maken van de juiste keuze. Heeft u al een eigen ontwerp van figuren en teksten die u graag op gedenksteen hond wilt laten graveren? Dan gaan wij graag met u in gesprek over de mogelijkheden. Heeft u nog geen specifieke tekst en wilt u graag met ons in gesprek over een passende tekst? Er staat altijd iemand klaar voor u in de winkel! Wij helpen u met alle liefde om een passende tekst en figuren op gedenksteen hond te plaatsen.

Ervaar

onze eigen natuursteen werkplaats

Bekijk

al onze grafmonumenten en urnen

Bezoek de showroom

of bekijk onze Virtual Tour
Scroll to top