Dubbel grafmonument

Dubbel grafmonument

​Bent u op zoek naar een dubbel grafmonument? Bij Natuursteen Midden Brabant zijn we er voor u. Als u op zoek bent naar een dubbel grafmonument helpen wij u graag om een dubbel grafmonument te vinden dat aansluit bij uw wensen. Het is niet makkelijk om iets als een dubbel grafmonument uit te moeten zoeken. Bij Natuursteen Midden Brabant luisteren we graag naar uw wensen en geven we u persoonlijk en eerlijk advies.

​Een dubbel grafmonument van natuursteen

​Een dubbel grafmonument maken wij graag precies zoals u dat wilt. Veel grafmonumenten worden gemaakt van natuursteen. Natuursteen is een natuurlijk materiaal met een tijdloze en monumentale uitstraling. Het materiaal is daarnaast ook bijzonder duurzaam en sterk maar toch relatief eenvoudig te bewerken tot grafmonumenten en gedenkstenen. Natuursteen is dan ook al eeuwenlang een veelgebruikt materiaal om gedenkstenen en grafmonumenten te maken. Het materiaal blijft jarenlang mooi.

​Bij Natuursteen Midden Brabant werken we al 80 jaar met dit bijzonder veelzijdige materiaal. We weten hierdoor precies wat wel en niet kan met natuursteen en hoe dit materiaal het beste toegepast kan worden. Natuursteen Midden Brabant is een familiebedrijf, waar het vakmanschap de generaties door is doorgegeven. We maken bij Natuursteen Midden Brabant alle grafmonumenten en gedenkstenen zelf, in onze eigen werkplaats. Doordat wij beschikken over een eigen werkplaats kunnen we u hoge kwaliteit garanderen. Ook zorgt het er voor dat we vrijwel alles voor u kunnen maken. Heeft u speciale wensen? Wilt u een afbeelding of symbolen in een dubbel grafmonument laten graveren? Vrijwel alles is mogelijk. Zo kunnen wij bijvoorbeeld een persoonlijke afbeelding gebruiken om een dubbel grafmonument te personaliseren of bijvoorbeeld Arabische tekens graveren. We horen graag van u wat uw wensen zijn voor het maken van een dubbel grafmonument.

Een dubbel grafmonument vinden

​In onze showroom aan de Kortakker 6 in Veen bent u van harte welkom en vindt u alle soorten en maten van een dubbel grafmonument. Hier staan wij voor u klaar om u te helpen bij het vinden van een passend grafmonument. U vindt in onze showroom veel voorbeelden van grafmonumenten en gedenkstenen. Zo kunnen we u een beeld geven van de mogelijkheden. We vertellen u graag, aan de hand van uw wensen, wat wij voor u kunnen betekenen bij het maken van een dubbel grafmonument. Onze grafmonumenten en gedenkstenen zijn heel betaalbaar. We betalen geen provisies aan begrafenisondernemers. In plaats daarvan verrekenen we dit als standaard korting richting de klant. U kunt bij Natuursteen Midden Brabant altijd rekenen op persoonlijk advies, eerlijke prijzen en vakmanschap. Graag helpen we u bij het vinden van een dubbel grafmonument. 

Voorbeelden van dubbele grafmonumenten

Scroll to top