Dubbel grafmonument

Dubbel grafmonument

​Bent u op zoek naar een dubbel grafmonument? Bent u op zoek naar een showroom waar u op uw gemak een kijkje kunt nemen bij dubbele grafmonumenten? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij Natuursteen Midden Brabant. Als familie Skledar zijn wij al meer dan 80 jaar werkzaam op het gebied van natuursteen en onze ervaring is terug te zien in onze grote selectie. Onze familie heeft de passie voor natuursteen in het DNA zitten. Dit merkt u terug in de fijne communicatie en de tijd die wij voor onze klanten nemen. Naast persoonlijk advies over een grafmonument en u zoveel mogelijk ontzorgen, vindt u bij Natuursteen Midden-Brabant iets extra’s, namelijk standaard korting op ieder grafmonument. Voor het vinden van een dubbel grafmonument bent u bij Natuursteen Midden Brabant aan het juiste adres. Natuursteen Midden Brabant heeft een grote showroom in Veen, hartje Brabant. Alle soorten en maten stenen staan hier gedemonstreerd. Bent u benieuwd naar ons ruime aanbod? Wij nodigen u uit om een kijkje te komen nemen in onze showroom. U kunt vrijblijvend bij ons binnen lopen. Denkt u meer tijd nodig te hebben? Dan raden wij het u aan om een afspraak met ons te maken voor een dubbel grafmonument zodat wij de tijd voor u kunnen nemen.

Dubbel grafmonument bij Natuursteen Midden Brabant

Een dubbel grafmonument is een mooi gebaar richting uw dierbaren. Wij kunnen het ons goed voorstellen dat er veel op u af komt als een dierbare van u overlijdt en u een dubbel grafmonument nodig heeft. Door de jaren heen hebben wij ons aanbod in dubbele grafmonumenten steeds verder uit kunnen breiden waardoor u vandaag de dag een ruime keuze heeft uit diverse mogelijkheden. Wij bieden voordelige dubbele grafmonumenten aan voor een eerlijke prijs. Dit komt omdat wij geen provisies betalen aan begrafenisondernemers, maar wij verrekenen dit altijd als standaard korting richting onze klanten. Doordat wij beschikken over een eigen werkplaats, kunnen wij aan vrijwel al uw wensen voldoen. Wij kunnen alles laseren of graveren in de dubbele grafmonumenten. Alle lettertypes, teksten, foto’s, logo’s en symbolen zijn mogelijk, dus bijvoorbeeld ook Arabische tekens. Alle monumenten worden in Nederland gemaakt waardoor wij vrijwel direct aan de slag kunnen met uw bestelling. Op alle grafmonumenten krijgt u bij ons 20 jaar garantie!

Meer weten over een dubbel grafmonument?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het samenstellen van een dubbel grafmonument? U kunt te allen tijde vrijblijvend contact met ons opnemen.

Voorbeelden van dubbele grafmonumenten

Scroll to top