Grafsteen Dordrecht

Waar persoonlijke aandacht en passie voor ons van samenkomen!

Heeft onlangs een dierbare begraven in of rondom Dordrecht en bent u nu op zoek naar een grafsteen Dordrecht? Bij Natuursteen Midden-Brabant staan we voor u klaar met advies over een passende grafsteen Dordrecht. Wij beschikken over een ruim aanbod aan grafmonumenten, zodat u bij ons altijd iets vindt dat bij u en uw dierbare past. In ons aanbod vindt u een enkele grafsteen Dordrecht, maar ook dubbele grafstenen, kindergrafstenen, grafmonumenten van glas en een groot assortiment grafornamenten.

Natuursteen Midden-Brabant is trots op meer dan 80 jaar ervaring op het gebied van natuursteen en het maken van grafmonumenten. Ook andere natuurstenen producten treft u bij ons aan, zoals natuurstenen tafels, terrastegels en bloembakken voor buiten. Voor natuursteen in huis hebben wij onder andere tegels, wasbakken, douchebakken en aanrechtbladen. Om uw natuursteen mooi te houden hebben we ook de juiste onderhoudsmiddelen in ons aanbod opgenomen. De verschillende familiegeneraties hebben echt een passie voor natuursteen en dat ziet u terug in onze producten!

Eerlijke prijzen voor een grafsteen Dordrecht

U vindt Natuursteen Midden-Brabant in Veen, Brabant, waar we een grote showroom hebben ingericht. Hier vindt u alle vormen voor een grafsteen Dordrecht ordelijk tentoongesteld. U kunt gewoon de tijd nemen en u rustig oriƫnteren. Wij begrijpen dat het uitzoeken van een grafsteen Dordrecht een emotionele taak kan zijn en daarbij moet u niet overhaast te werk gaan. Ons team is aanwezig om alle informatie te geven. Onze werkplaats ligt naast de showroom en daardoor is het heel gemakkelijk voor ons om een andere kleur natuursteen te laten zien voor een tentoongestelde grafsteen in een kleur die u niet zo mooi vindt. Zo krijgt u een goed beeld hoe uw grafsteen Dordrecht eruit komt te zien.

Wij kunnen alles laseren en graveren op uw grafsteen Dordrecht. Alle lettertypen zijn mogelijk, net als Arabisch schrift. Wilt u een foto of afbeelding toevoegen? Dat kan, net als een symbool of wat u maar wilt. Zodra u een grafsteen hebt uitgekozen, gaan we de tekst opstellen en voegen we overige zaken toe. U ontvangt van ons daarvan een digitaal voorbeeld. Nadat u uw akkoord hebt gegeven, gaan wij meteen aan de slag. Ook het plaatsen nemen we op ons. Op alle grafmonumenten krijgt u bij Natuursteen Midden-Brabant 20 jaar garantie.

Bezoek onze showroom voor een grafsteen Dordrecht

Mocht u na dit alles denken dat u bij ons wel de hoofdprijs zult betalen voor een grafsteen Dordrecht, dan kunnen we dat meteen weerleggen. U bent namelijk bij ons juist voordeliger uit, omdat wij niet samenwerken met uitvaartondernemers. Wij betalen dus geen provisies aan uitvaartondernemers, maar verrekenen die aan u als standaardkorting. We rekenen sowieso altijd met concurrerende tarieven.

Ervaar

onze eigen natuursteen werkplaats

Bekijk

al onze grafmonumenten en urnen

Bezoek de showroom

of bekijk onze Virtual Tour
Scroll to top