Islamitische grafsteen

Waar persoonlijke aandacht en passie voor ons van samenkomen!

Op zoek naar een Islamitische grafsteen? Bent u van islamitische afkomst en wilt u daarom een ​islamitische grafsteen? Dat begrijpen wij van Natuursteen Midden-Brabant heel goed. Natuursteen Midden-Brabant is een familiebedrijf dat is gespecialiseerd in natuursteen. Wij hebben ruim 80 jaar ervaring op het gebied van natuursteen. Wij vervaardigen onder andere grafmonumenten van natuursteen.

Islamitische grafsteen: alles is mogelijk!

​Natuursteen Midden-Brabant vervaardigt natuursteen tot grafmonumenten. Dit doen wij in onze eigen werkplaats in Veen. Wij werken alleen met de beste kwaliteit natuursteen. Omdat wij het natuursteen zelf vervaardigen, kunnen wij aan u specifieke wensen voldoen. Wij kunnen namelijk laseren en graveren in de monumenten. Hierbij heeft u de keus uit (bijna) alle lettertypen, teksten, foto’s, logo’s en symbolen. Wilt u graag een Arabische tekst op de grafsteen? Dit kunnen wij voor uw graveren. Een islamitische grafsteen is opvallend door zijn typerende vorm. Ook deze vorm maken wij voor u. Dit doen wij uiteraard geheel in overleg met u. Wij bespreken graag met u uw wensen en geven u deskundig advies.

Showroom met islamitische grafsteen

​Wilt u een voorbeeld zien van een ​islamitische grafsteen? Breng dan een bezoek aan onze showroom. In onze showroom staan verschillende grafmonumenten gedemonstreerd, waaronder islamitische grafstenen. Door onze showroom te bezoeken, krijgt u een indruk van de mogelijkheden. Uiteraard staan wij in onze showroom voor u klaar om u te voorzien van advies en uw vragen te beantwoorden.
U vindt naast de grafmonumenten in onze showroom ook andere natuurstenen producten, zoals natuurstenen vazen en beelden. U kunt bij ons ook terecht voor een natuurstenen aanrechtblad, wasbak of vloer. Wij vervaardigen dit allemaal zelf in onze werkplaats.

Voordelig

Veel begrafenisondernemers werken samen met leveranciers van grafmonumenten. De begrafenisondernemer ontvangt daar provisie voor, die kan oplopen tot 15%. Wij werken niet samen met begrafenisondernemers, waardoor wij geen provisie betalen. Wij rekenen dit als standaard korting richting de klant. Zo kunt u een betaalbare ​islamitische grafsteen uitkiezen voor uw dierbare.

Contact opnemen?

​Heeft u vragen over de mogelijkheden van Natuursteen Midden-Brabant? Neem dan contact met ons op. Op onze website vindt u een contactformulier. Op dit formulier kunt u eenvoudig uw gegevens en uw vragen invullen. Wij proberen uw vragen zo snel mogelijk te beantwoorden. Daarnaast kunt u ook telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.
​Wilt u een bezoek brengen aan onze showroom, maar bent u tijdens de openingstijden niet in de gelegenheid om langs te komen? Neem dan contact met ons op voor het maken van een afspraak. Onze showroom is op maandag-, dinsdag en woensdagavond en zaterdagmiddag geopend op afspraak.

Ervaar

onze eigen natuursteen werkplaats

Bekijk

al onze grafmonumenten en urnen

Bezoek de showroom

of bekijk onze Virtual Tour
Scroll to top